Hjælp til professionelle

help-for-professionalsHvis man arbejder i sundhedssektoren, uanset om det er som læge, sygeplejerske eller social- og sundhedshjælper, så skal man kende til denne type af hjælpemidler, for man kan næppe gå gennem et langt arbejdsliv uden at støde på borgere og patienter, der har behov for dette.

Det er også disse personer, der som professionelle kan være med til at lære dem, der lider af inkontinens om, at der findes hjælpemidler på markedet, der kan give dem et bedre liv. Men det er ikke nok at kende til hjælpemidlerne, man kan sagtens stå i en situation, hvor man skal lære patienter med en lidelse at bruge produkterne korrekt, at rense dem, hvornår de skal udskiftes og meget andet. Det er en uddannelse, hvor man hele tiden lærer nyt, og denne læring kan man give videre til alle dem, man møder i forbindelse med sit arbejde.

Man kan også stå og skulle undervise i brugen af disse hjælpemidler. Enten i en forsamling eller hos den enkelte, der har et konkret behov. Her er en video eller en brochure ikke altid nok, og det er derfor en god idé, at man er i stand til at demonstrere, hvordan hjælpemidlet konkret skal bruges. Langt de fleste mennesker foretrækker hjælp til selvhjælp, og lærer de at benytte hjælpemidlerne fra starten af, kan de bruge dem efter behov i deres eget liv. Man ved, at man har været med til at bringe noget livsglæde og frihed ind i deres liv, og det er kernen i det at arbejde i sundhedssektoren.

Man har også mulighed for selv at komme på kursus i brug af hjælpemidler. Det er en god måde at blive opdateret på sin viden og lære om nye og endnu bedre produkter, der selvfølgelig kommer på markedet. Så er man klædt på til alle de borgere, der har et behov.

Leave a Reply