Der er støttegrupper

there-are-support-groupsNår man enten på grund af sygdom eller på grund af uheld er nødt til at have hjælp til at holde på vandet, så er det noget, som kan virke, som om det er uoverskueligt og som noget, der vil være så stort et problem i hverdagen, at det vil ødelægge alt, men det er ikke sådan det hænger sammen. Når man først skal i gang med det, og man har indset, man har et problem, så er der hjælp at hente. Der er mange, som er medlem af de støtte- og hjælpegrupper, som man let kan finde på nettet. Der er nemlig mange, som står i samme situation som en selv, og der er ingen, der vil kunne sætte sig ind i ens situation som dem, der er i samme båd. Her kan man mødes med andre, der har det lige som en selv. Baggrunden for deres problemer kan være forskelligt, det kan være sygdom, det kan være uheld og skader, og det kan være alderdomsrelateret, men I har problemet som en fælles base.

Det er et sted, hvor man kan lære om andres erfaringer og kan snakke med sine nærmeste om det, hvad man kan få hjælp til hos lægen eller hos sundhedsvæsenet og meget mere. Her møder man ingen fordomme, som man måske vil andre steder, for alle ved, hvor ubehageligt det kan være, når uheldet er ude et offentligt sted. Et uheld man ikke kan styre eller gøre noget ved uden gode hjælpemidler.

Hvem ved, måske finder man evnen til at grine lidt af sig selv igen og dermed tage toppen af det hele og føle sig som et helt menneske igen. Det skader absolut ikke at give det en chance, for det findes støttegrupper for mange forskellige ting, og man kan vælge at forblive anonym og mødes med andre på nettet, hvor man kan dele det, man har lyst til at dele.

Lige meget hvad skal man vide, at her finder man en opbakning, som man ikke kan finde andre steder, for man kan tale frit om alt det, der sker inde i ens hoved.

Leave a Reply